impulsa el
FESTIVAL MIGRAT
La plataforma d'art i cultura autogestionada per potenciar l'ocupació de les persones joves migrades!
Una plataforma que té com principal objectiu potenciar l’ocupació de les les joves migrades partint de la seva motivació
i crear un moment de felicitat compartida.

Quines seran les línies d'acció de la plataforma?

Ara necessitem
la implicació de programadors i gestors de l’art i de la cultura, empreses de producció i tècnics que puguin oferir conveni de pràctiques i joves migrades que vulguin fer-les.


Et sumes a la proposta?
Sí, soc professional de l’art i la cultura!
Sí, soc o conec una persona jove migrada!
*
Informació bàsica sobre protecció de dades aquí.

Aquest projecte Festival Migrat! es va crear al hackathon #ATRAGUEMELSJOVESMIGRATS en el marc del projecte ATRAC.

El projecte ATRAC ha estat impulsat per la Universitat Autònoma de Barcelona i busca crear espais de reflexió al voltant de l’acollida de persones joves que migren soles.

El grup de recerca de Transmedia Catalonia de la Universitat Autònoma de Barcelona, amb el finançament de la convocatòria del Palau Macaya de la Fundació La Caixa, ha organitzat pel projecte ATRAC cinc activitats per generar noves solucions al voltant de l'acollida de joves migrades.

Durant les tres primeres activitats es van identificar reptes sorgits de l’administració pública, projectes europeus que treballen per a l’acollida de persones migrades, com TRACTION i SO-CLOSE, i entitats i joves interessades. La quarta activitat va ser l'esdeveniment participatiu en format hackathon i en la cinquena activitat es va presentar aquesta solució a investigadores d'universitats punteres i centres de creació artística.


© Universitat Autònoma de Barcelona.